Barcelona Kulisszatitkai - újra kapható!

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.400 Ft
Cikkszám: K0-Barcelona

Leírás és Paraméterek

Barcelona Kulisszatitkai!
 
A pekingi olimpia óta először és mindmáig utoljára nyert világversenyt 2013-ban a magyar férfi vízilabda-válogatott. Az öt évvel ezelőtti barcelonai győzelem hiteles krónikája most újra kapható!
 
A kötet szerzője a vlv.hu szerkesztőjeként személyesen követte nyomon a felkészülés és a versenyek állomásain a válogatottat. Újságíróként, fotóriporterként a Kemény Dénest a szövetségi kapitányi poszton váltó Benedek Tibor csapatával volt a barcelonai világbajnokság alatt is. 
 
Az összes szereplővel (játékossal és a szakmai stáb tagjaival) készített, a sajtóban megszokottnál sokkal részletezőbb, elemzőbb, mélyebb  interjúkból kirajzolódik a siker háttere, megelevenednek a felkészülés és a vb kritikus mozzanatai, méghozzá egyéni szemszögből, úgy, ahogy azokat a vízilabdázók és vezetőik megélték. 
 
 Valamennyi személyes interjút egy kedves történet követ, „Az év sztorija” az adott interjúalany előadásában.  Fotómelléklet, meccsjegyzőkönyvek és -statisztikák mellett érdekes kvízjátékot is tartalmaz a könyv – a kérdések a vb-n szerepelt játékosokhoz kapcsolódnak. (A 16 oldalas színes melléklet egyik csapatfotóját a szerkesztésnél alkalmassá tettük aláírások begyűjtésére.)

Idén nyáron ismét Barcelonában szerepel a válogatott, hiszen július 14. és 28. között ugyanaz a Bernat Picornell uszoda ad otthont a világbajnokságnak, amelyben öt esztendeje a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel csapatunk. Ebből az alkalomból - korlátozott számban - ismét kapható a Barcelona kulisszatitkai című kötet. Az eredeti ár 3.800 forint volt, most 2400 forintért megrendelhető.


----------------------------------------------
 
 

Részlet Benedek Tibor előszavából:


„A könyv internetes riportoknak indult, de annál sokkal több lett. Egy vízilabdás évkönyv, ahol minden adatot megtalálsz, ha ez a csapat valóban érdekel. Eredmények, időpontok, gólok, és persze EGY történet sok-sok szemszögből elmesélve.


Az elmúlt15 évben több könyv is megjelent a magyar vízilabdázás sikereiről és ezek minden uszodai gyermek kötelező olvasmányává váltak. Ezek mellé a könyvek mellé méltó helyre kerül majd Stuber Sándor műve is, aki nem csak egy könyvet írt, hanem halhatatlanná tett egy szupercsapatot, amely váratlanul jutott fel a világ tetejére és bármi is történik majd ezeknek a fiúknak az életében, nevük 2013-ban örökre összeforrott.”


 

SZTORIK


A könyv a „tényfeltárás” mellett valóságos sztorigyűjtemény.


Kiderül belőle, hogy miért maradt le az Európa legjobb vízilabdázójának megválasztott Varga Dénes a fia megszületéséről. Hogy mit látott a noszvaji jósnő, amikor Gór-Nagy Miklósnak újévkor ólmot öntött. Hogy miben fogadott Barcelonában Madaras Norbert és Decker Attila. Hogy mit adott át a zászlócserénél tévedésből az ellenfélnek Varga Dániel csapatkapitány a vb nyolcaddöntője előtt. Hogy a vb-döntőre bemelegítve milyen konkrét jelből állapította meg a fél csapat egyöntetűen, összebeszélés nélkül, hogy ezt a meccset nem nyerheti más, csak Magyarország. Hogy mit mondtak vadidegen külföldiek a repülőtéren Nagy Viktornak, aki a vízben produkált show-műsorával napok alatt világhírű lett.


És így tovább, és így tovább…

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő